Chaseverslagen

Bekijk de fotogalerij op onze Facebook pagina en vergeet ons dan ook niet te volgen!

  • Op alle foto's, video's en informatie op deze site berust het auteursrecht van Team Art_of_Thunders. Reproductie in welke vorm dan ook is daarom zonder onze toestemming niet toegestaan. Zie DISCLAIMER

IJsland is echt een aanrader om een keer op vakantie te gaan. Je beleeft zoveel daar op het eiland. Van vulkanische gebieden tot de uitgestrekte landschappen.

Het was weer lang geleden dat Nederland te maken kreeg met een flink onweerscomplex. Helaas heeft het complex ook de nodige schade achtergelaten. Teamlid Leon keek al lang uit naar dit moment.

Het duurde ontzettend lang tot de warmte afgestraft werd door regen en onweersbuien en vandaag was het eindelijk zover dat het ook ging gebeuren. Een koufront trok over Nederland heen en zorgde voor verkoeling. Hierop ontstond een smalle buienlijn met onweer en windstoten.

Het jaar kan niet beter! De afgelopen dagen had Nederland geregeld te maken met regen en onweersbuien. De meeste (onweers)buien kwamen tot zover vaak in het zuidelijke deel van Nederland voor, maar vandaag ontstonden er verspreid over het land regen en onweersbuien. De eerste (onweers)buien gingen al in het zuiden en zuidoosten, maar ook later in...