Adverteren

Heeft u een bedrijf, product of iets anders wat u graag onder de aandacht wilt brengen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor een kleine prijs kunt u adverteren op onze website of een sticker plaatsen van uw bedrijfsnaam op ons stormchase voertuig! Op deze manier kan onze site blijven draaien en krijgt u daar extra klandizie voor terug.

Gemiddeld 20.500 bezoekers per maand

Gemiddeld 60.000 paginaweergaven

Meer dan 220.000 bezoekers op jaarbasis


Waarom zijn wij nuttig voor u?
Art of Thunders groeit steeds meer naar bekendheid! Omdat extreem weer in Nederland steeds vaker voorkomt groeit ook het aantal bezoekers op onze website en trekt het gemiddeld 17.500 bezoekers per maand! Doordat de website al jaren bestaat, staat het ook hoog aangeschreven in de google zoekopdrachten, waardoor de site snel te vinden is. Ook via andere platforms wordt de site snel gevonden. Hierdoor vergroot de kans dat bezoekers ook een kijkje nemen bij u!

Reclame op de TDOW
Doordat de TDOW uitgerust is met meetapparaten en een bijzondere uitstraling heeft, zijn wij goed zichtbaar op de weg! Onderweg zien wij veel voorbijgangers nieuwsgierig naar onze bijzondere auto kijken en sommigen maken zelfs een foto van die wij even later terug zien op het internet. Ook worden wij geregeld benadert door de media om een interview te doen met de auto er bij. Unieke kans voor u als bedrijf om extra zichtbaar te zijn en een nog groter publiek te kunnen trekken.

Interview over onweer met de TDOW
Interview over onweer met de TDOW

Ruimte en kosten
De kosten zijn afhankelijk op welke pagina u de advertentie wilt plaatsen. Binnen de website zijn bepaalde pagina's zeer populair en liggen de kosten op deze pagina's hoger dan op andere pagina's.

Richtlijn
Seks gerelateerde advertenties, of advertenties die aanzetten tot haat zijn bij ons niet toegestaan!

Via het onderstaande formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Na controle nemen wij dan z.s.m. contact met u op.


Aantal bezoekers nu