Adverteren

Heeft u een bedrijf of zojuist een eigen onderneming gestart en zoekt u naar meer klandizie? Dan bent u bij ons bij het juiste adres! Voor een kleine prijs kunt u adverteren op onze website of een sticker plaatsen van uw bedrijfsnaam op ons stormchase voertuig! Op deze manier kan onze site blijven draaien en krijgt u daar extra klandizie voor terug.

Gemiddeld 17.000 bezoekers per maand

Gemiddeld 26.000 paginaweergaven

Meer dan 100.000 bezoekers op jaarbasis


Art of Thunders groeit steeds meer naar bekendheid! Omdat extreem weer in Nederland steeds vaker voorkomt groeit ook het aantal bezoekers op onze website en trekt het gemiddeld 17.000 bezoekers per maand! Doordat de website al jaren bestaat, staat het ook hoog aangeschreven in de google zoekopdrachten, waardoor de site snel te vinden is. Ook via andere platforms wordt de site snel gevonden. Hierdoor vergroot de kans dat bezoekers ook een kijkje nemen bij u!

Reclame op de TDOW
Doordat de TDOW uitgerust is met meetapparaten en een bijzondere uitstraling heeft, zijn wij goed zichtbaar op de weg! Onderweg zien wij veel voorbijgangers nieuwsgierig naar onze bijzondere auto kijken en sommigen maken zelfs een foto van die wij even later terug zien op het internet. Ook worden wij geregeld benadert door de media om een interview te doen met de auto er bij. Unieke kans voor u als bedrijf om extra zichtbaar te zijn en een nog groter publiek te kunnen trekken.

Interview over onweer met de TDOW voor Proefkonijnen op NPO3
Interview over onweer met de TDOW voor Proefkonijnen op NPO3

Ruimte en kosten
De kosten zijn afhankelijk op welke pagina u de advertentie wilt plaatsen. Het formaat ligt rond de
+/-  Width 489 px × Height 199 px
. Binnen de website zijn bepaalde pagina's zeer populair en liggen de kosten op deze pagina's hoger dan op andere pagina's.

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op


Wilt u eenmalig een gift geven dan is dat ook mogelijk! Alle kleine beetjes helpen om ons bestaan voort te kunnen zetten en alle hulp is dan ook meer dan welkom. Wij bedanken de mensen enorm die ons gesteund heeft.

 

Aantal bezoekers nu