Chaseverslagen

Hier staan al onze avonturen van de afgelopen jaren! Van onweer tot stormen. Van vakantie uitjes tot sneeuw.

  • Op alle foto's, video's en informatie op deze site berust het auteursrecht van Team Art_of_Thunders. Reproductie in welke vorm dan ook is daarom zonder onze toestemming niet toegestaan. Zie DISCLAIMER

De eerste chase van het seizoen 2020 is een feit! Na een periode weinig spektakel of spektakel die alleen boven het zuiden voorkwam was centraal en het noordelijke deel van Nederland ook aan de beurt.

IJsland is echt een aanrader om een keer op vakantie te gaan. Je beleeft zoveel daar op het eiland. Van vulkanische gebieden tot de uitgestrekte landschappen.

Het was weer lang geleden dat Nederland te maken kreeg met een flink onweerscomplex. Helaas heeft het complex ook de nodige schade achtergelaten. Teamlid Leon keek al lang uit naar dit moment.

Het duurde ontzettend lang tot de warmte afgestraft werd door regen en onweersbuien en vandaag was het eindelijk zover dat het ook ging gebeuren. Een koufront trok over Nederland heen en zorgde voor verkoeling. Hierop ontstond een smalle buienlijn met onweer en windstoten.

Aantal bezoekers nu