Teamlid Leon heeft meegedaan aan tv programma Proefkonijnen

14-01-2020

Op 13 januari 2020 kwam  Leon op tv in het programma Proefkonijnen op NPO3. In de uitzending gaan de heren Jurre en Kaj kijken of ze het gerecht "hete bliksem" kunnen opwarmen door middel van bliksem. Voordat de heren dat gaan doen, gaan ze eerst op onderzoek uit hoe bliksem ontstaat, want als je weet hoe bliksem ontstaat kan je ook onderzoeken of je daadwerkelijk het gerecht hete bliksem kan opwarmen door middel van bliksem en hebben hiervoor Art_of_Thunders benaderd.

Leon: ‘In het najaar kreeg ik telefoon of ik mee wilde doen met de opnames voor Proefkonijnen. Uitgerust met de stormchase vehicle hebben we een weiland opgezocht en mocht ik aan Kaj en Jurre vertellen hoe bliksem ontstaat. Het was ontzettend gaaf om aan het programma mee te werken en mijzelf weer terug te zien op televisie, ook tijdens de studio opnames (die later plaatsvonden) mochten Anne en ik bijzijn maar toen zaten we in het publiek. Het is mooi om te zien dat Storm Chasers in Nederland serieus genomen worden.'

Of het de heren gelukt is om het lekkere hapje op te warmen met hete bliksem is terug te zien door op deze LINK te klikken.  

Aantal bezoekers nu