Anne Keukenkamp

Hi, mijn naam is Anne Keukenkamp.  Samen met Leon woon ik in Emmeloord.

Emmeloord is wel een plek om goed op chase te gaan, dit omdat je zo op het platteland bent en van alle kanten de onweer kan volgen.

Voordat ik Leon kende, was ik altijd een beetje bang voor onweer. Vooral door de verhalen van mensen die je hoort over hoe gevaarlijk onweer is. En zeker is onweer gevaarlijk, maar onweer heeft ook zijn mooie kanten. En die kanten kan Leon goed overbrengen waardoor je op een andere manier naar het onweer kijkt. Omdat ik het erg interessant vind om een chase mee te maken, maar jullie meestal alleen de foto’s te zien krijgen leek het mij ontzettend leuk om jullie digitaal mee te nemen on chase. Vandaar dat ik in overleg met Leon een Instagram pagina ben begonnen (© Art_of_Thunders). Op deze manier neem ik jullie mee in het leven van een stormchaser ( voor zo ver mogelijk is natuurlijk 😉). Ons doel is om tijdens zo’n chase live te gaan, zodat jullie kunnen ervaren hoe het is om op chase te gaan. Ook posten we geregeld foto’s en dan niet alleen van het onweer, maar ook van wat ons meer bezighoud. Zoals onze stoere chase auto!

Ik ben ontzettend enthousiast wat betreft onze insta pagina en ik hoop dat jullie met ons mee gaan op chase en net zo enthousiast worden!