Art_of_Thunders is verhuisd! Nieuwe ontwikkelingen binnen de groep.

02-01-2020

2020 is begonnen en namens ons nog de beste wensen! De afgelopen tijd zijn er een aantal dingen veranderd binnen onze organisatie. Als eerste verwelkomen wij Anne Keukenkamp als nieuwste lid in onze groep en ze gaat jullie op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen van AOT op Facebook en Instagram, ook gaat ze vaak mee met ons op pad. 

 Teamlid Leon is samen met teamlid Anne verhuisd naar Emmeloord. Vanuit daar zullen voortaan de chases gehouden worden. Teamlid Timo blijft in Zwolle om vanuit daar te gaan chasen.

Verhuizing van de Boltek
Komende winter zijn we even wat gematigd op social media omdat we graag alles op orde willen hebben, ook voor het nieuwe onweerseizoen. De Boltek zal in Zwolle gedemonteerd worden en opnieuw geïnstalleerd worden in Emmeloord. Met een veel betere locatie en genoeg vrije ruimte in de omgeving verwacht ik betere ontvangst zonder obstakels in de buurt die het signaal kunnen verstoren.

Niet beide antennes zullen meegaan. De antenne van de LD-250 wordt in de loop van 2020 gesloopt.

Chase vehicle krijgt een andere uitstraling
De Chase vehicle krijgt een andere uitstraling. Er komen o.a. nieuwe stickers op het voertuig en wordt het interieur aangepast. Wat we voorheen deden met een laptop, gaan we nu dit toepassen op een Tablet, maar dit houdt niet in dat de laptop helemaal verdwijnt want op de achterbank komt er een tafelblad waar de laptop op komt te staan voor de mobiele Boltek systeem en opereren we daarmee vanaf de achterbank.

Webshop en/of app?

Het is een beetje pril maar we inventariseren of we dit jaar een eigen webshop en/of app kunnen realiseren voor jullie. Met AOT bedrukte mokken, winkelwagenmuntjes, pennen en meer dingen die jullie kunnen bestellen via ons. We kregen hier geregeld vraag naar en nu zijn we aan het kijken of het mogelijk is. De plannen worden in de loop van 2020 uitgewerkt.

We kijken ook of we een eigen app kunnen realiseren. We kregen daar geregeld vragen over en dat willen we dit jaar ook mee onder de loep nemen. Financieel is het wel een dingetje dus kijken we wat de mogelijkheden zijn. We zoeken nog graag adverteerders die op onze site willen adverteren of bedrijven die hun logo willen uitstralen op onze chase vehicle. We krijgen maandelijks duizenden bezoekers op de site en is onze chase vehicle een eyecatcher op de weg. Voor meer info KILK HIER.

Bekendheid
Art_of_Thunders is vaak door radio/krant en tv benaderd en ook deze winter zijn we opnieuw benaderd. Dat wordt binnenkort uitgezonden op televisie. Wat het is, is nog een geheim en daar komen we nog op terug als we het mogen publiceren. Houdt de site en onze pagina’s in de gaten en vergeet ons niet te volgen als je ons nog niet volgt 😉

Net als jullie hopen we weer op een fantastische onweerseizoen met prachtige onweersbuien en blijven wij, jullie op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen.

Aantal bezoekers nu