Presentatie over het onweer op de St. Michealschool in Rotterdam.

25-11-2022

Op vrijdag 25 november zijn wij, Leon en Anne, afgereisd naar Rotterdam. We waren gevraagd om een presentatie/voorlichting te geven aan 3 klassen van groep 5 van de St. Michealschool.

De kinderen reageerden ontzettend enthousiast op onze komst. Nadat we ons hadden voorgesteld       begon de presentatie. De vraag die centraal stond was "wie is er bang voor onweer?". Het antwoord was bij alle drie de groepen verrassend, want er waren niet zo veel kinderen bang.

We hebben tijdens de presentatie verschillende onderwerpen besproken en ook hadden de kinderen veel input. Ze kwamen met vragen of zelfs dingen die zij hadden meegemaakt of van familie hadden    gehoord.

Aan het einde van de presentatie hadden we nog een quiz om te kijken of de dingen die wij ze verteld hebben duidelijk was. En dat was het zeker. Al met al waren het allemaal stormchasers in de dop. Want ze wisten bijna alle antwoorden šŸ˜Š

Na de quiz konden er vragen gesteld worden. En ze hadden hier goed over nagedacht. Want er kwamen interessante vragen voorbij. Je merkte dat ze ontzettend nieuwsgierig waren naar dit onderwerp en er graag meer van wilden weten.

Als kers op de taart gingen we met ze naar buiten om de chase auto te bekijken. Dit vonden zij super vet. Vooral toen ze ook in de auto mochten kijken. De enthousiasme vloog ons om de oren, wat wij heel erg konden waarderen šŸ˜Š

Dit was een ontzettend leuke dag en we vonden het erg leuk om groep 5 alles te vertellen over onweer en onze avonturen.

Anne en Leon.

Aantal bezoekers nu