Nieuwe doorstart! AOT bestaat 10 jaar!

10-01-2021

Waarom in de titel een nieuwe doorstart? Nee... we zijn niet overgenomen door een extern bedrijf of organisatie, maar we willen jullie laten weten dat de website in de toekomst kan blijven draaien! Op de valreep hebben wij een fantastische sponsor gevonden genaamd Pako's pompservice die ons graag wilt ondersteunen in ruil voor reclame op onze site en op ons stormchase voertuig. Ook hebben wij een prachtige donatie gekregen van Jasper Carlier en Meike Wittermans . Wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie steun en waardering! 

Wat Pako's pompservice precies doet? Zij zorgen ervoor om water van A naar B te krijgen met behulp van waterpompen. Zo kunnen ze uw kelder of weiland bijvoorbeeld leegpompen bij wateroverlast. Ook spuiten ze in de winter kunstijsbanen op en vullen hun natuurijsbanen waar nodig is en zo zijn er meer mogelijkheden.

Wij bestaan 10 jaar!

Ander groot nieuws is dat wij vanaf mei 2021 10 jaar bestaan en daarom vieren wij dit jaar ons 10 jarig jubileum! Het doel is om een like,deel en win actie te organiseren. Wat het precies is, maken we nog niet bekend. Dat zal in de loop van dit jaar gebeuren.

Als we terug blikken naar de afgelopen jaren zien we dat Art_of_Thunders enorm is gegroeid. Mede dankzij jullie, onze volgers, zijn wij zo groot geworden. Wij zijn trots dat ons team de afgelopen jaren steeds meer aandacht heeft gekregen van de media en dat we merken dat ons vak als stormchasers steeds meer serieuzer wordt genomen.

Dank jullie wel voor jullie toffe reacties op onze foto's en filmpjes en de foto's en filmpjes die jullie insturen. Wij hopen dat jullie dit blijven doen, want wij vinden dat erg fantastisch dat mensen ook hun passie voor het weer delen met ons.

Als bijlage van ons 10 jaar jubileum heeft teamlid Leon een filmpje gemonteerd van onze chase memories van de afgelopen jaren. Wij hopen dat we lang onze passie kunnen doorzetten en dat we nog vele jaren verder bestaan en natuurlijk met een gezellige sfeer erbij.


Aantal bezoekers nu