Art_of_Thunders op de najaarsmarkt bij Tuinland

21-10-2018

Art_of_Thunders op de najaarsmarkt bij Tuinland Zwolle

In het weekend van 20 en 21 oktober mochten teamleden Leon en Timo op de najaarsmarkt staan bij Tuinland Zwolle, uitgerust met de stormchase vehicle en een tafel vol met informatie en foto's van en over het (on)weer en stormchasen.

Bezoekers en klanten konden kijken wat wij allemaal doen en konden vragen stellen aan ons, ook mochten ze een kijkje nemen door het stormchase voertuig. Sommige kinderen vonden het een stoere auto en sommige ouders waren heel nieuwsgierig wat het stormchasen inhoudt.

Verhaal van teamlid Leon
Ik vond het erg leuk dat we op de najaarsmarkt mochten staan met mijn stormchase voertuig en alles erop en eraan. Met sommigen ben ik heel lang een praatje gaan houden. Zo hoorde ik verhalen hoe iemand met frequenties werkte en attributen ontwikkelde om de onweersactiviteit te volgen, ook heb ik verbazingwekkende verhalen gehoord van mensen die bijna eens getroffen waren door het onweer of zelfs de bolbliksem hebben gezien.

Het grappigste wat ik vond is dat er ook nog genoeg mensen zijn die niet weten dat er ook stormchasers in Nederland actief zijn. Er is al een grote groep geïnteresseerden in dit land die het boeiend vinden om het onweer of stormchasers te volgen, maar niet iedereen is er bewust van dat ook in Nederland onweerjagers actief zijn.

Ik wil Tuinland Zwolle bedanken dat we op de markt mochten staan en neem eens een kijkje door hun winkel. Echt een winkel om een dagje naartoe te gaan om planten etc. te halen voor in de tuin of in huis.

Aantal bezoekers nu