Uitgelicht

Uitgelicht: Winactie 

Update: De winnaars zijn bekend! 

Op de livestream was te zien hoe Leon en Jelle de winnaar trokken uit de grote container vol namen ;-) Bij deze nog een keer de winnaars! De mensen van Facebook en Twitter zijn samen in de pot gegaan. 

Het kleine weerstation is gewonnen door Siete van Seijen. Van harte gefeliciteerd. De adresgegevens zijn te mailen naar ons en wij sturen het handige kleine weerstation op!

Het grote weerstation is gewonnen door Alex Dekker! Van harte gefeliciteerd Alex. Ook jou adresgegevens voor het grotere weerstation zijn naar ons te mailen en wij sturen het station op. 

Na de zomer komt er weer een nieuwe actie. Daar later meer over. 

OUDER: WAT HOUDT DE ACTIE IN?

Jullie zijn belangrijk

Met name bij speciaal weer, te denken valt aan de sneeuwsituatie van begin december 2017 of juist met ijzel of forse regenval zijn jullie van ongekende waarde. Wij moeten het niet alleen van weerkaarten hebben, maar ook van realiteit. En dat geven jullie ons. Dagelijks krijgen wij vele weerfoto's ingestuurd en bij speciale situaties sturen jullie ons altijd updates vanuit heel het land. Via de mail, Twitter, Facebook of gewoon onder onze berichten. Hartstikke bedankt.

Om ons waarschuwingsbereik uit te breiden hebben we jullie nodig. We willen naar meer volgers toegroeien zodat wij meer kunnen waarschuwen en een betere kijk krijgen van het weer in Nederland of elders. Jullie foto's en meldingen zijn daarom van belang. Om te groeien hebben wij daarom deze actie opgezet.


Hier het kleine weerstation. Naast de actuele tijd heeft het een binnen en buitensensor voor de temperatuur en de luchtvochtigheid. Erg handig bij het reizen. Klein en ideaal! 

Naast het kleine weerstation, handig bij het reizen, hebben we ook een groter weerstation (rechts op de bovenstaande pagina, en hieronder vergroot). Deze heeft nog meer specialiteiten want heeft naast de actuele wereldtijd, temperatuur en luchtvochtigheid ook de functie van een luchtdrukmeter, een aan de hand van temperatuur en luchtdruk automatisch opgestelde weersverwachting, de volheid van de maan en de tijden van zonsopkomst en zonsondergang. Echt leuk om te hebben dus doe snel mee! 

Op 1 mei worden de winnaars bekend gemaakt. Samen worden we groot en een van de mooiere weerplatforms van Nederland! De winnaar wordt willekeurig geloot. Dankjulliewel alvast