Art_of_Thunders 2.0

Met bloed, zweet en tranen heeft teamlid Leon er hard aan gewerkt om de nieuwe website te maken en is het eindelijk af! Hiermee willen wij met een nieuwe style ook het onweersseizoen inluiden!

De nieuwe site heeft een strakkere weergave en is meer gebruiksvriendelijker, met name op de mobiele telefoon! Ook is het mogelijk om op de meeste mobiele apparaten in te zoomen. Om de zoektocht straks te besparen, is het menu hetzelfde gebleven met een iets andere pagina indeling, ook zijn er een paar pagina's verdwenen o.a. de livestream pagina omdat deze al een tijd niet meer is gebruikt.

Via Live blog en andere berichten van ons kunnen mensen nu ook reageren en onze berichten delen. Vergeet niet even een duimpje omhoog te doen op onze start pagina! Op de andere pagina's zijn de vind ik leuk knoppen verdwenen.

Wij wensen jullie veel kijk plezier op onze nieuwe site! Een reactie achterlaten mag altijd en mocht er tips zijn dan horen wij dat graag! In het verleden hebben sommigen van jullie gevraagd of er een app mogelijk is. Voorlopig zit dit nog niet in de planning.