Vandaag

Opgesteld op maandag 6 april 2019

Normale temperaturen in deze periode

Gemiddelde temperatuur voor vandaag:  11,6

Maximale temperatuur voor vandaag:       15,9

Minimale temperatuur voor vandaag:        7,3

Vanochtend: start deze nieuwe werkweek droog met een afwisseling van zon en wolkenvelden. Rustig weer bij temperaturen rond gemiddeld een graad of 5 a 6.

 

Vanmiddag: trekken er van noordwest naar zuidoost talrijke buien over waarbij in pittige buien ook hagel of een vlok natte sneeuw kan zitten. Het wordt in de middag een graad of 9 a 10. Er staat een meest matige wind uit het westen.

Vanavond: trekken er nog buien van noordwest naar zuidoost over, maar wordt het gedurende de avond meest droog. Het wordt een graad of 4 a 5.

Vannacht: verloopt overwegend droog met een afwisseling van opklaringen en wolkenvelden. Het wordt een frisse nacht met temperaturen rond of iets onder het vriespunt boven land, tot een graad of 3 a 4 langs de kust. Aan de grond kan het in de koude gebieden lokaal matig vriezen. De naar noordwest draaiende wind is meest zwak.

Morgen: is er zo nu en dan ruimte voor de zon, maar later op de dag kan in het gehele land wat lichte regen vallen. Het is daarbij iets warmer 10 tot 12 graden. Er staat een zwakke tot matige wind welke draait van west naar zuid.

De zonkracht is vandaag 4. Het is koud en wisselvallig.. Geen waarschuwing.

Aantal bezoekers nu