Vandaag

Hier krijgt u elke dag Het Weer Met Matthijs!
HWMM is vroeger in samenwerking gegaan met team Art of Thunders en heeft zodoende haar eigen pagina.

Opgesteld op zondag 25 februari:

Normale temperaturen in deze periode

Gemiddelde temperatuur voor vandaag:

Maximale temperatuur voor vandaag:
Minimale temperatuur voor vandaag:3,6 ◦C
6,5 ◦C
0,7 ◦C

Weercijfer vandaag: 9,0
Weercijfer morgen:  8,5

Vanochtend: start de zondag droog en vrij zonnig. Alleen in het uiterste noorden kan wat bewolking overtrekken. Het is fris met gemiddeld en graad of -2 in het westen tot -4 of -5 graden in het binnenland bij een koude oost tot noordoostenwind.

Vanmiddag: trekken er geregeld wolkenvelden van noordoost naar zuidwest over het land. Mogelijk dat langs de noord en noordwest kust uit de bewolking een lokale sneeuwbui kan vallen. Het wordt in de middag een graad of 0 a -1 en de oost- tot noordoostenwind is meest matig, aan zee soms vrij krachtig. Hierdoor liggen de gevoelstemperaturen veel lager.

Vanavond: trekken de wolkenvelden weg via het zuidwesten en wordt het weer snel helder. Het kwik daalt naar -2 of -3  graden langs de kust tot -5 of -6 graden boven land. Ook vanavond een snijdende noordoostenwind met veel lagere gevoelstemperaturen.

Vannacht: is het helder, droog en koud. Het wordt een graad of -4 of -5 langs de kust tot een graad of -7 of lokaal -8 landinwaarts. De matige, aan zee vrij krachtige wind isnoordoost met gevoelstemperaturen tussen de -13 en -15 graden. Houdt u daar goed rekening mee als u op pad moet.

Morgen: start de de dag zonnig, maar al snel trekken van het noordoosten uit wolkenvelden het land binnen. De rest van de dag is er een afwisseling van zon en wolkenvelden en kan er vooral in het noorden een lokale sneeuwbui vallen. Het kwik ligt opnieuw rond of net iets onder het vriespunt bij een matige, aan zee vrij krachtige noordoostewind met veel lagere gevoelstemperaturen.

Zonkrachtweerbericht opgesteld op zaterdag 24 februari 2018
De zonkracht
verwachting wordt weer opgesteld vanaf 1 april.

Gemaakt door Matthijs Kassies

disclaimer

 Uitleg waarschuwingen

 Adverteren

Aantal bezoekers nu