Vandaag

Opgesteld op maandag 11 februari 2019

Normale temperaturen in deze periode

Gemiddelde temperatuur voor vandaag:  2,6

Maximale temperatuur voor vandaag:       5,4

Minimale temperatuur voor vandaag:        -0,2

Vanochtend: begint deze nieuwe werkweek met een aantal buien die van noordwest naar zuidoost over het land trekken. Deze buien kunnen pittig zijn met lokaal veel regen. Elders zijn er opklaringen en het kwik ligt rond een graad of 6.

 

Vanmiddag: zijn de buien weggetrokken en is het meest droog met geregeld ruimte voor wat zon. Rustig weer met middagtemperaturen welke oplopen naar een graad of 7 a 8. De wind is meest west, draait richting noordwest, en is matig, aan zee soms vrij krachtig.

Vanavond: is het droog met opklaringen. Wel wordt van het noordwesten uit de bewolking wat dikker. De avondtemperaturen zakken naar een graad of 4.

Vannacht: neemt van het westen uit de bewolking toe. Het blijft helemaal droog en het kwik daalt naar een graad of 3 in het westen tot rond het vriespunt in het zuidoosten. De wind is afgenomen naar zwak tot matig en wordt meest west.

Morgen: is er veel bewolking, maar het blijft de gehele dag wel droog. Al met al vrij rustig weer bij middagtemperaturen van wederom een graad of 7 a 8. Er staat een zwakke tot matige wind welke draait van west naar zuidwest.

-

Het zonkracht weerbericht is uit tot 31 maart. Vanaf 1 april nieuwe zonkracht verwachtingen.