Vandaag

Opgesteld op maandag 3 december 2018

Normale temperaturen in deze periode

Gemiddelde temperatuur voor vandaag:  4,4

Maximale temperatuur voor vandaag:       6,8

Minimale temperatuur voor vandaag:        2,0

Vanochtend: start deze nieuwe werkweek wisselvallig met geregeld buien, maar tussendoor ook zon. Het is erg zacht met gemiddeld een graad of 11 a 12.

 

Vanmiddag: blijven er talrijke buien over het land trekken of valt er buiige (lichte) regen. Tussendoor is er soms zon en het wordt een graad of 13 a 14. De wind is zuidwest en matig, aan zee (vrij) krachtig.

Vanavond: trekken er nog steeds buien over het land. Tussendoor zijn er opklaringen en de temperaturen zakken richting een graad of 10.

Vannacht: wordt het droog met van tijd tot tijd opklaringen. De minimumtemperaturen zakken naar een graad of 5 a 6 boven land, aan zee iets zachter. De wind is inmiddels gedraaid naar het noordwesten en deze is zwak tot matig.

Morgen: verloopt overwegend droog met van tijd tot tijd ruimte voor wat zon. Een rustige winterdag met een graad of 7 a 8. Er staat een zwakke tot matige west- tot noordwestelijke wind welke in de avond draait naar het zuidoosten toe..

-

Het zonkracht weerbericht is uit van 1 september 2018 tot 31 maart 2019. Vanaf 1 april 2019 nieuwe zonkracht verwachtingen.