Vandaag

Opgesteld op donderdag 11 september 2018

Normale temperaturen in deze periode

Gemiddelde temperatuur voor vandaag:  12,6

Maximale temperatuur voor vandaag:       16,0

Minimale temperatuur voor vandaag:        9,2

Vanochtend: start deze woensdag met geregeld tot veel ruimte voor de zon. Rustig weer bij temperaturen welke oplopen naar een graad of 16 a 17 gemiddeld.

 

Vanmiddag: blijft er veel ruimte voor de zon. Wel is er hoge bewolking aanwezig. Het wordt in de middag een graad of 17 langs de kust tot een graad of 23 in het zuidoosten. De wind is meest zwak en draait van zuidwest naar noordwest.

Vanavond: blijft het droog met van tijd tot tijd opklaringen. De bewolking wordt wel wat dikker. Het kwik daalt vanavond naar gemiddeld een graad of 18.

Vannacht: is er een afwisseling van opklaringen en wolkenvelden. Een rustige nacht qua weer met minimumtemperaturen van 13 of 14 graden. De wind is meest zwak en draait verder richting het noorden.

Morgen:is er meer bewolking aanwezig. Wel blijft het op een lokale spat regen na zo goed als droog. Het kwik ligt morgen beduidend lager met een graad of 16 a 17. De wind is meest zwak tot matig en waait uit het noordoosten.

-

Het zonkracht weerbericht is uit van 1 september 2018 tot 31 maart 2019. Vanaf 1 april 2019 nieuwe zonkracht verwachtingen.