Vandaag

>>Tot 15 augustus minder weerberichten i.v.m. deels afwezigheid<<

Normale temperaturen in deze periode

Gemiddelde temperatuur voor vandaag:  17,5

Maximale temperatuur voor vandaag:       21,8

Minimale temperatuur voor vandaag:        13,3

Vanochtend: start deze dag met vooral langs de kust buien. Elders is het droog met ruimte voor de zon. Het kwik stijgt naar gemiddeld een graad of 17 a 18.

 

Vanmiddag: heeft de kust nog steeds te maken met talrijke buien. Het binnenland blijft op een lokale bui na droog en het wordt een graad of 21, lokaal 22. De zuidwestenwind is matig, aan zee vrij krachtig.

Vanavond: nemen de buien in intensiteit toe en is er kans op veel regen, hagel, onweer en lokaal windstoten. Deze buien trekken langzaam het land binnen en trekken richting het noordoosten. De avondtemperaturen zakken naar een graad of 18.

Vannacht: trekken de buien via het noordoosten weg en nemen tevens in intensiteit af. Tegen het einde van de nacht is het ongeveer overal droog. Het wordt vannacht 13 tot 15 graden bij een matige, aan zee (vrij) krachtige zuidwestenwind.

Morgen:zijn alle buien weggetrokken en is het droog met een afwisseling van zon en wolkenvelden. De middagtemperaturen liggen wederom rond de 21 a 22 graden. De zuidwesten, later meer westelijke wind is meest matig.

-

De zonkracht is 6. De zon is er zo nu en dan bij en het is met 20 a 22 graden te fris voor deze tijd. Daarom geen waarschuwing..