Vandaag

Normale temperaturen in deze periode

Gemiddelde temperatuur voor vandaag:  16,0

Maximale temperatuur voor vandaag:       20,3

Minimale temperatuur voor vandaag:        11,7

Vanochtend: is het droog, maar is er veel bewolking. De zon komt er maar weinig tot niet bij. Het kwik ligt rond de 14 of 15 graden.

 

Vanmiddag: blijft het overwegen droog, maar is er nog steeds veel bewolking aanwezig. Het wordt in de middag een graad of 17 in het noorden tot lokaal 20 graden in het zuiden. De wind is noordwest en meest zwak tot matig.

Vanavond: komen er meer opklaringen van het noordwesten uit. Verder is het droog en de avondtemperaturen zakken naar gemiddeld een graad of 15 a 16.

Vannacht: is het droog met geregeld opklaringen. Rustig weer met minimumtemperaturen welke zakken naar een graad of 13 a 14. De noordwestenwind is zwak tot matig.

Morgen: verloopt droog met veel ruimte voor de zon. Rustig en vrij zonnig zomerweer met middagtemperaturen welke oplopen naar 19 of 20 graden langs de kust tot een graad of 24 in het binnenland. De wind is meest noordwest en zwak tot matig.

-

De zonkracht is 7. De zon is er weinig bij en met 17 tot 19 graden is het nog aan de frisse kant. Daarom geen waarschuwing.