Vandaag

Normale temperaturen in deze periode

Gemiddelde temperatuur voor vandaag:  8,4

Maximale temperatuur voor vandaag:       12,6

Minimale temperatuur voor vandaag:        4,2

Vanochtend: start de vrijdag droog en zo goed als zonnig. Wederom schitterend weer met gemiddeld temperaturen rond of boven de 20 graden.

 

Vanmiddag: blijft het zo goed als zonnig en uitzonderlijk warm voor medio april. Alleen het westen heeft het frisser met een graad of 18, in het oosten kan het lokaal 28 graden worden. De wind is zwak tot matig en draait van zuidwest naar noordwest.

Vanavond: verloopt helder. Op de kust na blijft het boven land nog een hele zwoele zomeravond voor de lente met temperaturen ruim boven de 20 graden.

Vannacht: is het helder en overwegend droog. De minimumtemperaturen zakken vannacht naar 8 graden in het noorden en westen, tot nog 12 graden in het zuiden. Dit mede door een zwakke tot matige wind uit het noorden tot noordwesten.

Morgen: heeft opnieuw de zon de overhand en is het zo goed als zonnig. Pas in de avond neemt de kans op wolkenvelden toe. Het is morgen een graad of 18 in het noorden en westen tot nog 23 graden in het zuiden. De meest matige wind draait gedurende de dag naar het oosten toe.

De zonkracht is 5. Smeert u zich met dit zeer mooie weer goed in, gezien het erg warm wordt. Daarom een code oranje.