Vandaag

Opgesteld op woensdag 3 april 2019

Normale temperaturen in deze periode

Gemiddelde temperatuur voor vandaag:  7,7

Maximale temperatuur voor vandaag:       11,6

Minimale temperatuur voor vandaag:        3,8

Vanochtend: begint deze dag met veel bewolking, maar het lijkt wel meest droog te blijven. Van het zuiden neemt de kans op buien toe. Het wordt een graad of 8 a 9 gemiddeld.

 

Vanmiddag: is er af en toe ruimte voor de zon, maar er trekken van zuid naar noord ook geregeld buien over het land. Het wordt vanmiddag een graad of 10 a 11. Er staat een meest zwakke tot matige wind welke waait uit het zuiden tot zuidoosten.

Vanavond: trekken de buien verder over het land. Van het zuiden uit wordt het langzaam droger. Verder zijn er enkele opklaringen en het wordt een graad of 8 gemiddeld.

Vannacht: verlaten de laatste buien het noorden van het land en van het zuiden uit wordt het helemaal droog. De minimumtemperaturen liggen rond een graad of 4 in het oosten tot 7 graden in het westen. De wind is daarbij blijvend zwak tot matig en deze waait uit het zuiden.

Morgen: verloopt zo goed als droog met van het zuiden uit langzaam meer ruimte voor de zon. Het wordt in de middag opnieuw een graad of 11 en er staat een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidwest..

De zonkracht is vandaag 3. Er is veel bewolking en het is fris. Geen waarschuwing.