Jelle Muller

Hallo allemaal!

Ik ben Jelle en ben 19 jaar oud.

Toen ik 6 jaar oud was kwam ik op de leeftijd dat het weer mij begon te boeien. Het begon met de winter want ik was een grote fan van sneeuw. Dat hadden we ook wel af en toe in die tijd dus de winter werd daarmee echt mijn favoriete seizoen. Schaatsen kende ik toen nog niet want in die periode was het elke winter te zacht voor een dikke laag ijs.

Steeds meer kwam de interesse in het weer en uiteindelijk vond ik alle seizoenen leuk. Met name de zomer, wanneer het lekker warm is ook mijn interesse de laatste jaren. Ik ben een Twitter account
begonnen (@Jellesweer) waar ik voor Overijssel met dagelijkse weerberichten kom en ook geregeld met vooruitzichten. Dat doe ik het hele jaar door.

Extreme weersomstandigheden beginnen mij nu ook meer te boeien. Dat begon allemaal met koude dagen in de winter, maar nu vind ik het net zo leuk om een snikhete dag te hebben midden in de zomer. Het onweer vond ik vroeger wel apart en een beetje beangstigen, (Dat laatste is er nu wel af)
maar de interesse in onweer is flink toegenomen. Ik vind het geweldig om foto's te maken van wolken/onweersluchten.

Ik maak ook foto's van landschappen en andere dingen maar foto's maken van het weer vind ik meestal toch echt het leukst om te doen.

Sinds een aantal jaren spreek ik geregeld met Matthijs en Leon. Het zijn inmiddels goede vrienden van mij geworden en zonder deze jongens zou mijn wereld toch een stukje saaier zijn. We zijn via Twitter en Facebook met elkaar in contact gekomen en hebben we uiteindelijk met elkaar wat afgesproken. Tegenwoordig zien we elkaar maandelijks en spreken we elkaar bijna dagelijks.

Aangezien Matthijs en Leon grote liefhebbers van onweer zijn en mijn interesse in onweer ook flink is toegenomen hebben ze besloten dat ik deel van team Art of Thunders uit mag maken. Dat was uiteraard een leuke verassing en ik hoop samen met Matthijs, Leon, Timo en Martin op een leuke
samenwerking en veel plezier in de komende jaren.