Vloggen met Art of Thunders

 

Welkom op onze vlog pagina!

Vanaf 2016 beginnen wij naast het stormchasen, ook met vloggen! Deze vlogs gaan niet over ons dagelijks leven. Nee, onze vlogs gaan over deze hobby, maar dat betekent niet dat we men gaan aansporen om deze hobby ook te moeten doen. Wij willen jullie meer inzicht geven over onze praktijken binnen deze hobby.
 
Wat wij voornamelijk gaan doen is een aparte vlog presenteren over de vragen van vandaag. Deze vragen moeten wel bedoelt zijn over het stormchasen of het onweer. Mocht je ook een vraag hebben (wat wel te maken moet hebben over het weer) kan je deze indienen via de mail art_of_thunders@hotmail.com en wie weet behandelt teamlid Leon jouw vraag in 1 van onze video's. 
 
Naast dat gaan wij ook random video's maken die soms ook veel informatie kan bieden over de theorie van het onweer bijvoorbeeld.
 
Dit staat los van het stormchasen! Wij vinden het niet altijd verantwoord om tijdens stormchases te gaan vloggen omdat het gevaren met zich mee kan brengen. Als de situatie het toelaat doen we dit natuurlijk wel. Vooral teamlid Jelle zal hier werk van gaan maken in 2017. Wel maken wij steeds toffe opnames van het onweer die we later in elkaar monteren en online zetten. Te zien bij onze chase video's (onder het kopje chaseverslagen->foto/videogalerij).

 

Vergeet niet op ons kanaal te abonneren en de video's te delen met je vrienden.

De vragen van vandaag!

Andere video's

disclaimer

 Uitleg waarschuwingen

 Adverteren

Aantal bezoekers nu